Lieve gasten, welkom terug…
Al bijna 9 maanden hebben wij jullie niet kunnen verwelkomen. Al ruim anderhalf jaar hebben de gevolgen van covid-19 ons onder de duim. De maatregelen werden alsmaar verlengd en we zagen bijna geen uitweg meer. Jullie begrijpen vast dat wij niet kunnen wachten om weer open te gaan. Helaas bieden de aangekondigde versoepelingen van 5 juni ons nog geen perspectief. Vanaf 5 juni mogen zelfbedieningsrestaurants namelijk nog niet open, derhalve nemen wij nog geen reserveringen aan. Het is voor ons niet te realiseren om te bedienen aan tafel, we zullen daarom wachten op de volgende versoepelingen. Wij hopen bij de volgende versoepelingen wel open te gaan, maar ook dit is niet met zekerheid te zeggen. Wij houden jullie op de hoogte en hopen jullie snel te ontvangen. Tot die tijd, blijf gezond en vergeet ons niet. We zijn snel weer terug en verwelkomen jullie met open armen…. wel met gepaste afstand natuurlijk 😉

Stay strong, stay safe
Team A1

Uiteraard zal dit gaan volgens de voorwaarden die zijn opgesteld door het RIVM en het kabinet.
Vanwege het coronavirus zijn er enkele maatregelen die wij treffen, wij vragen uw aandacht voor de volgende punten:
  • Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk via de website of telefonisch, houdt er rekening mee dat er maar 2 starttijden mogelijk zijn. Hetzij 17.00 of 19.00 en het arrangement duurt maximaal 2 uur, wat betekent dat verlengingen helaas niet mogelijk zullen zijn. Wij hopen heel erg voor uw begrip en rekenen op uw flexibiliteit.
  • Heeft u verkoudheidsklachten of voelt u lichte ziekteverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand van het personeel en van andere gasten.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel op en houd rekening met anderen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog & schud geen handen.
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en maak gebruik van onze desinfectie middelen, deze staan verspreid in de hele zaak.
  • Maximaal twee personen per tafel, tenzij uw gezelschap uit één huishouden bestaat.
  • Bij aanvang zullen wij u enkele vragen stellen wat betreft uw gezondheid en de risico’s die de omstandigheden met zich meenemen. Dit controlegesprek is verplicht en zal maar kort duren.
  • Wanneer u zich niet houdt aan de algemeen geldende regels opgesteld door het RIVM en KHN of door ons, kan uw toegang tot A1 helaas worden ontzegd. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop.
Nogmaals dank voor uw begrip en graag tot snel, tot die tijd.. Stay safe, stay healthy & take care, want alleen wanneer iedereen zich aan de maatregelen houdt, zetten we samen een stap vooruit.
De directie van A1,
Loading