Restaurant A1 in Deventer heeft haar deuren geopend!

Wereldrestaurant A1
Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage? Bij wereldrestaurant A1 in Deventer eet u de heerlijkste gerechten uit de beste keukens op aarde. Tijdens uw verblijf in ons restaurant beleeft u een onvergetelijke avond waarvan u nog lang nageniet. Verleidelijke menu’s, bereid door bevlogen koks die u laten proeven van de smaakvolste gerechten. Van Italiaans tot Japans. Van Frans tot Chinees. Van Indiaas tot Zuid-Amerikaans. En meer… Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van Wereldrestaurant A1.

Nieuwsgierig? Reis vast met ons mee en neem een kijkje in ons restaurant. Trek gekregen? Maak hier uw reservering voor een ongekende culinaire trip.

Meer dan een wereldrestaurant
Restaurant A1 is niet zomaar een wereldrestaurant. Bij ons krijgt u een totaalbeleving die u nergens anders vindt. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want onze enthousiaste koks bereiden de gerechten waar u bij staat. Het live cooking concept krijgt bij ons een extra dimensie. De kookkunstenaars van restaurant A1 adviseren u namelijk graag over de diverse ingrediënten en smaken. Twijfelt u of u iets lekker vindt? Onze koks laten u graag eerst proeven!

In ons stijlvol ingerichte restaurant betaalt u niet per gerecht of menu maar voor de duur van uw verblijf. In die periode kunt u onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken. Eten bij restaurant A1 is puur genieten. Of u nu met familie of vrienden komt, met z’n tweetjes of gewoon in uw eentje. Daarnaast is het restaurant een paradijs voor kinderen.

Ons restaurant is bovendien geschikt voor mensen met een allergie of een dieet. Onze chef-koks geven graag advies over de diverse gerechten en ingrediënten.

Restaurant A1 voor grotere gezelschappen
Een bruiloft vieren? Een 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma? Geslaagd voor uw studie? Een origineel klassenfeest?

Restaurant A1 biedt de perfecte avond wanneer u lekker uit eten wilt met meerdere personen. Zowel in het bovenste verdieping (± 400 zitplaatsen) als onderste verdieping (± 200 zitplaatsen) van ons restaurant zijn hiervoor mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op en vertel ons uw specifieke wensen. Wij helpen ze te vervullen.

Eigentijds uit eten met collega’s? Een bedrijfsuitje of productpresentatie? Restaurant A1 is hiervoor de perfecte locatie. Direct aan de snelweg A1 (afrit 24, Deventer-Oost) is ons pand niet te missen en eenvoudig bereikbaar. Neem een kijkje op onze pagina bedrijven voor meer informatie.

Wat de gelegenheid ook is, we heten u van harte welkom in ons restaurant!

NU RESERVEREN
Loading